Geluk, vitaliteit, harmonie, gezondheid en bewustwording

Meridiaan meting

De Merid is een apparaat dat wordt gebruikt bij het meten van de meridianen, met name het zichtbaar maken van de energetische toestand waarin de meridianen zich bevinden. De Merid is ontwikkeld door Prof. Valerie samen met zijn team van onderzoekers en wetenschappers.

Een onbalans in de meting van een bepaalde meridiaan wil niet per definitie zeggen dat er een functie stoornis in het orgaan aanwezig is. Indien deze onbalans voort blijft bestaan, kan het zijn dat er zich na verloop van tijd wel een functie stoornis in het bijbehorende orgaan gaat ontwikkelen.

De aan de Merid gekoppelde infrarood-diode meetpen wordt op de eindpunten van de meridianen geplaatst, de zogenoemde BAP-punten, op de handen en voeten. Op het schermpje van de Merid verschijnen de resultaten van de meting.
     
Het programma verwerkt de meetgegevens vervolgens tot handige grafieken en diagrammen die ons helpen bij de analyse en interpretatie. Dit stelt ons in staat om een adequaat behandelplan op te stellen.

Door de resultaten op te slaan en te vergelijken met volgende metingen, kunnen we bovendien een trendanalyse  maken uit de verschillende momentopnamen. Dankzij de integratie van bioritmen in de software wordt hierbij een grote nauwkeurigheid verkregen.