Geluk, vitaliteit, harmonie, gezondheid en bewustwording

OHM Academy

(Online) leren op de leukste èn meest effectieve manier. Nieuwetijds leren is leuk, interactief, spannend, creatief en vooral ook heel effectief. Iedereen leert anders en met moderne technieken kun je bij ons leren op de manier die het beste bij je past. Met een optimale mix van online (theorie) leren en praktijkdagen leer je in je eigen tempo en wanneer het jou uitkomt. Wij zorgen voor veel contact met je medecursisten, mogelijkheden om je kennis te toetsen en je vorderingen op de voet te volgen. En dit alles op een motiverende manier vanaf je tablet of pc.
Over de OHM Academy

De OHM Academy is opgericht door twee enthousiaste en grote pioniers op het gebied van Natuurgeneeskunde. Chinese geneeskunde en onderwijsvernieuwing. Beide putten uit jarenlange ervaringen in de Natuurgeneeskunde en de Chinese Geneeskunde waarin ze veel aspecten hebben onderzocht en in hun praktijk waar gemaakt. Het is nu tijd om deze kennis te delen met iedereen die geïnteresseerd is. Door middel van een kersverse onderwijs methodiek gebaseerd op Practice en Game-Based Learning, wat het allerbeste uit iedere geïnteresseerde haalt.

Het beste vanuit de hele wereld
De OHM Academy is een trendsetter. Het verwerkt voortdurend recente en goed onderbouwde onderzoeken in de lesstof. Deze informatie wordt dan op een Oosterse en Westerse natuurgeneeskundige manier wetenschappelijk onderbouwd en verbonden tot één geheel. Hierdoor is er werkelijk een brug geslagen tussen Oost en West.


Bekijk onze video over de buikademhaling waarin enkele eenvoudige tips worden gegeven om de buikademhaling te verbeteren.