Geluk, vitaliteit, harmonie, gezondheid en bewustwording

Detoxificatie

Detoxificatie betekent het ontgiften van het lichaam. De schadelijke stoffen worden met natuurlijke middelen uit het lichaam verwijderd, zonder dat er nieuwe aan toegevoegd worden. Het lichaam wordt voortdurend belast met giftige stoffen. Deze komen uit onze omgeving. De giftige (toxische) stoffen tasten de reserves aan. Tevens, kunnen de toxische stoffen de normale werking van de cellen uit balans brengen.     

De natuurlijke middelen zijn lichaamseigen, dus het lichaam kent deze stoffen en kan ze daardoor goed verwerken. Door detoxificatie is het lichaam instaat om de lichaamsvreemde chemische substanties los te weken uit de weefsels van het lichaam.

Naast de behandelingen in de praktijk is het aan te raden om zelf ook bijpassende activiteiten te ondergaan om het proces een handje te helpen, bijvoorbeeld naar de sauna gaan, sporten (op haalbaar niveau) en aanpassingen in het eetgedrag.

Ook bezinning en rust kunnen dit proces ondersteunen. Het lezen van boeken, mediteren, yoga, nieuwe doelen stellen, veranderingsprocessen in gang zetten op allerlei gebied, maken je sterker op mentaal, fysiek en spiritueel  gebied. Je wordt zuiverder en meer puur in letterlijke zin.