Geluk, vitaliteit, harmonie, gezondheid en bewustwording

Airnergy

Airnergy is de eerste technologie die ervoor zorgt dat de ingeademde lucht volledig door het lichaam kan worden benut. Ongeveer 75% van de door ons ingeademde lucht wordt ongebruikt weer uitgeademd.

Airnergy activeert zuurstof op een manier die het lichaam herkent, namelijk door fotosynthese na te bootsen (iedereen kent wel die verkwikkende lucht ’s ochtends in het bos). Zo wordt de benutting van zuurstof in het lichaam op fysiologische wijze verbeterd en de regeneratie op gang gebracht en de vitaliteit verhoogd.    

Deze therapie
Is volledig natuurlijk; er worden geen stoffen toegevoegd en er wordt niet gewerkt met verhoogde zuurstofconcentraties. Het is een eenvoudige en zachte therapie die er voor zorgt dat we meer van de ingeademde zuurstof kunnen gebruiken.

Waarvoor Airnergy?
Naast prestatieverbetering en preventie, wordt Airnergy ook gebruikt bij o.a. slaapstoornissen (snurken), chronische vermoeidheid, allergische klachten, ouderdomsziekten als bijvoorbeeld: Alzheimer, Parkinson, hoge bloeddruk, bronchitis, fibromyalgie, diabetes mellitus I en II, huidziekten, hart- en vaatziekten, te hoge cholesterolwaarden, longziekten als COPD, reumatische aandoeningen, bij- en verziendheid, oorsuizingen, acute en chronische pijnbestrijding, stemmingsklachten.