Geluk, vitaliteit, harmonie, gezondheid en bewustwording

Fotonentherapie

Fotonentherapie is de moderne lichttherapie.
Bij deze therapie wordt de energie van licht ingezet om ons lichaam energetisch te versterken en het zelfgenezend vermogen te stimuleren.
Het is bekend dat zonlicht aan de basis staat van een gezond en vitaal lichaam.
De frequentie van zonlicht zorgt ervoor dat de celmembranen beter doorlaatbaar zijn en mogelijke blokkades hierin opgeheven worden.
Het resultaat is dat de celstofwisseling weer hersteld wordt en ons lichaam zich versterkt. De vorm waarin het zonlicht zijn energie afgeeft noemen we fotonen.
Fotonen worden door ons lichaam opgenomen via huid, ogen en voeding, vervolgens worden ze in ons lichaam omgezet in biofotonen die noodzakelijk zijn voor alle processen in ons lichaam.
Wanneer wij door diverse factoren te weinig fotonen opnemen krijgt ons lichaam een tekort aan biofotonen waardoor we op termijn gezondheidsklachten kunnen krijgen.
Wij werken met Medifoton laserapparatuur die ervoor zorgt dat licht, in de vorm van fotonen, wordt opgenomen in ons lichaam waardoor het zelfgenezend vermogen van ons lichaam wordt gestimuleerd.
Een behandeling duurt 30 tot 60 minuten en afhankelijk van uw klachten worden diverse lichaamsgebieden met licht behandeld.
Een intensieve behandeling zorgt voor een sneller herstel en krachtige resultaten, denk hierbij aan 5 tot 15 behandelingen (afhankelijk van de situatie) met als richtlijnen 1 behandeling per week.
U merkt direct na enkele behandelingen al een verbetering van uw gezondheid.
Voor uitgebreide info klik hier.

Mocht u nieuwschierig zijn maak dan een afspraak voor een proefbehandeling van € 55,- voor € 39,95.

Voor diverse praktijken in Nederland klik hier.